Admin ||Mc Melankolik|| Arabeskrapper

Mesaj Sayısı: 3094 Yaş: 18 Nerden: WwW.Facebook.Com/MelankolikRapFan İş/Hobiler: WwW.McMelankolik.Com [Yeni Rap Online] Lakap: Mc Melankolik A.K.A Bunalım Ruh Hali:  Kayıt tarihi: 25/05/08
 | Konu: Dogu-E Ft. CanOzum - Lanet Olsun Çarş. Kas. 19, 2008 7:11 pm | |
| acıları çekerim bundan kime ne yazıklar olsun bırakıp gidene aşka sevgiye değer vermeyene değer verecek söz yok bende dün sen benimdin bugün ellerin söylesene sen yarın kiminsin satılık aşkını al hadi git artık sen benim değilsin dostumu sildim ben seni seçtim senin derdini derdim bildim hatamı yaptım özür dilerim merak etme ben çekerde giderim beddua etsem sana değermi kırılan kalp bu geri düzelirmi yok olan ümitler yine yeşerirmi kaybolan yıllar geri gelirmi Ulan allahsız baksana yüzüme terk edip gitmek kolaymı söyle hesap kesilecek çalan bu beat te adınıda koydum kısacası kahpe sakın dönme geri artık istemem adını silmişken yine seni sevemem bir aşk uğruna acıları çekemem ben allahsız insanı sevemem bu gece kendimi zıvanaya vurdum ardından külleri ile doğdum son kadehin ben dibinede vurdum saman alevi gibi bir anda soğudum bak duy şimdi beni dinle içimdeki nefreti unuttum insafsız seni çek git artık istemem seni
sana harcadığım yıllara o adını yazdığım taşlara senin gibi olan tüm kullara lanet olsun bu dünyada
sen bir piçhle gezip tozarken ben senin uğruna göz yaşı döktüm sensiz geçen zamana inat bak ben senin yokluğunda güldüm ben sensizliği toprağa gömdüm üstüne kahpe aşkları örttüm şerefsizliği sende gördüm sana çıkan yollara inadına sövdüm yaptığım onca yanlışa rağmen bak ben halen dimdik ayaktayım ama hayat sana çok kötü koymuş baksana yakan gözlerin solmuş geçmişi kalbime gömdüm ben artık hayat denen okulda sınıfta kaldık adam gibi seveni bizde bulamadık derdimiz birken ikiye katladık gündüze değil geceye sor beni anlatsın sana derdi ve kederi yokluğunda neler çektiğimi lanet aşkını nasıl sildiğimi bitirdim artık ölümsüz aşkı kafam bugün biraz dumanlı çektiğim nikotin yanıma kardı bensiz geceler seninle kaldı lanet olsun aşka sevgiye adam gibi sevmek çokmu zordu be baksana sen gözümün içine nefret dolu kalbim virane son sözler dilimde artık bu aşkla biz bir yara aldık çektiğimiz acıya biz aldırmadık canözüm devamını sen getir artık
sana harcadığım yıllara o adını yazdığım taşlara senin gibi olan tüm kullara lanet olsun bu dünyada |
|